Over ons

Tuindoek.nl is opgericht door Dtp Studio Schuurman in 2004. Als eerste in Nederland zijn wij begonnen met het produceren van tuinposters. We kunnen dus eigenlijk zeggen dat wij de uitvinder zijn van het tuindoek.

Door onze lange ervaring hebben wij onze materialen grondig kunnen testen in zomer en winter omstandigheden. Onze materialen zijn buitengewoon duurzaam en uitermate kleurvast. Daarom kunnen wij u vele jaren plezier garanderen van onze tuinposters.

Als enige in de markt kunnen wij u elke afmeting bieden die u wenst en maken wij gebruik van een niet reflectered doek. Onze tuindoeken op tuinhoutenframe zijn gemaakt van duurzaam geïmpregneerd tuinhout wat speciaal voor ons is geselecteerd. Tuindoek.nl is de enigste op de markt die een frame van deze kwaliteit produceert. Naast het tuinhoutenframe hebben wij nog 7 ophangsystemen in ons assortiment.

Ons bedrijf heeft zich reeds vele malen op TV mogen presenteren, met name in "Eigen Huis en tuin", "Tuinruimers" en "Wonen met John de Wolf". U heeft ons ook kunnen zien in diverse Mediabladen o.a. Troskompas, AH Personeelsblad, Panorma, Vara Kassa Magazine, Libelle, Elsevier, Groei en Bloei, Wonen.nl, Unive.

We verheugen ons al jaren in een schare van tevreden klanten zoals u in de ervaringen kunt lezen. Service staat bij ons hoog in het vaandel. We nodigen u van harte uit een kijkje te nemen in ons uitgebreide fotobibliotheek of als u een eigen foto heeft dan kunt u deze natuurlijk ook door ons laten vervaardigen.

Mocht u nog vragen hebben mail of bel ons gerust op telefoonummer: 085-0020747
Tuindoek.nl

BESTELBAAR TOT WEL
(10 meter X 5 meter)

Centimeter nauwkeurig
te bestellen!

  • 3 jaar garantie op kleur
  • Niet reflecterend doek
  • Al 20 jaar buiten getest!
  • Afwasbaar
  • Wintergeschikt

Over Tuindoek.nl

Tuindoek.nl werd in 2004 opgericht door Dtp Studio Schuurman. Wij hebben de tuinposter geïntroduceerd in Nederland.

Lees verder